I made this widget at MyFlashFetish.com.

MYSELF

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
nama saya fara,saya sekolah kat smk kota kemuning,sekarang saya belajar kat ktim melaka....

pengunjung blog

BUAT SEMUA GURU2 SMK KOTA KEMUNING DAN PENSYARAH FPI KUIM

Sunday, April 5, 2009

FPI FAMILY DAY

Pada 4 April 2008 Fakulti Pengajian Islam KTIAM dan Persepsi telah menganjurkan family day...byk agenda sepanjang hari itu antaranya ceramah oleh Ustaz Najib dari MMU yang bertajuk kasih sejarak 2 jari,mmg best ustaz tu bg ceramah,lps tu ada anugerah untuk pensyarah,ptg tu ada sukaneka mmg best giler ar,nak ucap congrate kat dak2 boy dpsm n dppi sem 2 sbb mereka lah satu2 nya kumpulan lelaki yg masuk bertandin,you all mmg cool ar beb aku pun adalah salah seorang daripadanya,kiranya seorang jelah wanita dalam kumpulan megat perkasa ini,lps tu ade tarik tali,ustaz2 fpi kitorang ini mmg sporting habis ar walaupun kalah tetapi sanggup berjuang hingga ke tarikan yang terakhir,malam tu pulak ada konsert dari kumpulan mawaddah dan d'alaf,not bad ar,best gak...Last sekali sekalung penghargaan kepada mereka yang terlibat dalam menjayakan FPI fAMILY dAY 2009...pENSYARAH2 fpi N rAKYAT2 NYA MMG COOL N HAPPENING...WASSALAM..

My Blog List

MY BIRTHDAY


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Loading...