I made this widget at MyFlashFetish.com.

MYSELF

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
nama saya fara,saya sekolah kat smk kota kemuning,sekarang saya belajar kat ktim melaka....

pengunjung blog

BUAT SEMUA GURU2 SMK KOTA KEMUNING DAN PENSYARAH FPI KUIM

Monday, February 23, 2009

PENCAPAIANKU SEPANJANG PERSEKOLAHAN

masa sekolah rendah aku tak seaktif masa sek menengah..
masa sekolah rendah just jadi pengawas selama 3 tahun,apa lagi ek oh..wakil sekolah tuk choral speaking.....ni jawatan yang pernah saya pegang masa sekolah menengah...
Pengerusi Kelab Pengawas(2007),
Timbalan Ketua Pengawas (2007),
Timb Ket Biro Pengurusan Perhimpunan Rasmi (2006),
Pengawas (2003-2007),
Pengerusi Persatuan Pendidikan Islam(2007),
Pengerusi Kelab Memasak(2004),
S/u Kadet Polis (2007),
S/U PBSM (2003-2004),
Pengerusi Petanque (2004-2005),
Pengerusi Kelab Pencegahan Jenayah (2005),
Naib Pengerusi Persatuan Pendidikan Islam (2004)
S/U Persatuan Pendidikan Islam (2005-2006) ni antara jawatan yang pernah di sandang...
kalau kem lak..
KURSUS KEPIMPINAN PELAJAR DAERAH KLANG 2003,
KURSUS KEPIMPINAN PEMIMPIN SEKOLAH (2005-2006),
PERKHEMAHAN KADET POLIS,KEM MOTIVASI KEPIMPINAN PENGAWAS (2005),
KURSUS KHEMAH IBADAH,KURSUS JATI DIRI PEMIMPIN PELAJAR PERINGKAT DAERAH (2006),
PERKHEMAHAN PERDANA (2006),
PROGRAM MENJANA SEMANGAT PATRIOTISME MURID-MURID SEKOLAH MENENGAH NEGERI SELANGOR PERINGKAT NEGERI(2006),
KEM JATI DIRI REMAJA ISLAM PERINGKAT KEBANGSAAN (2006) n URUSETIA PERKHEMAHAN KADET POLIS PERINGKAT NEGERI (2007) .....
Kalau kat sekolah pernah masuk acara ni ..
johan tilawah al-quran (2003)
naib johan tilawah al-quran (2004)
no 3 tilawah al-quran (2007)
petanque naib johan (2006),
Lontar Peluru johan (2004) tapi 2005-2007 dapat naib johan,
lempar cakera naib johan 2005-2007..apa lagi ek..lupalah
saya pernah mewakili sekolah dalam aktiviti spt berikut...
PERTANDINGAN PESTA PANTUN SEKOLAH MENENGAH DAERAH KLANG 2005,
KEJOHANAN BOLA JARING MSSD KLANG 2007,
PERTANDINGAN KIOSK KERJAYA 2007,
TILAWAH AL-QURAN 2007,
saya start jadi fasilitator masa form 5 sampai skang ni
tAHUn 2007 masa saya form 5 saya dapat anugerah Tokoh Kokurikulum selain tu gak saya jadi KETUA EDITOR MAJALAH PERMAI iaitu majalah sekolah saya...n kalau kat sekolah saya jadi ajk ad/hoc dari 2003-2007 ad/hoc tu macam sediakan lcd,pa systen n yang sewaktu dengannya sijil ni sekolah yang kasi n yg paling best masa form 3 dapat pelajar kesayangan guru...saya mmg jenis syg cikgu..i love you cikgu...
ni lah kenangan saya masa time sekolah..
kat sini juga nak ucap thanks kepada ayah yang saya syg (SAMSUL KAMAL BIN SAMSUDIN) N mak saya yang paling happening (NORASIAH BINTI MAHAT) best dapat parents macam diorang tak kongkong,minta apa kasi, apa lagi..byk lagilah dan yang paling banyak bagi support kat saya sepanjang ni...tak lupa jugak kat adik2ku DAn adik2 angkat yang comel...n tq very2 much kat guru2 smk Kota Kemuning sepanjang 2003 until now yang dah didik fara selama ni....nak tulis nama cikgu byk sgt..

No comments:

Post a Comment

My Blog List

MY BIRTHDAY


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Loading...