I made this widget at MyFlashFetish.com.

MYSELF

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
nama saya fara,saya sekolah kat smk kota kemuning,sekarang saya belajar kat ktim melaka....

pengunjung blog

BUAT SEMUA GURU2 SMK KOTA KEMUNING DAN PENSYARAH FPI KUIM

Sunday, May 3, 2009

FINAL EXAM N BALIK KAMPUNG

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum kepada semua...Minggu ni insyaallah final exam akan tamat..dah sebulan tak balik shah alam ni...rindu giler ngan danish...sampai merajuk dia dibuatnya sebab kakak kesayangan tak balik sebulan..baru sebulan tak balik kan..but ari rabu ni paper habis dah boleh balik dah...hope sangat sem ni pointer naik...yang peting aku dah buat yang terbaik....bak kata orang tua2 belajar dari kesilapan..Sepanjang sem 2 ni banyak sangat,yg paling mencabar adalah masa nak wat Program,tapi alhamdullillah semuanya ok...kepada semua rakan2 dpsm yang tersayang semoga kita suma berjaya mencapai keputusan yang cemerlang dalam final exam...insyaallah..amin..n tak lupa untuk semua pensyarah yang ajar kitorang sem ini n semua warga fpi kuim...terima kasih banyak2...k ar sampai kat sini dulu....ader citer yang best lagi lepas ni...tunggu k......

No comments:

Post a Comment

My Blog List

MY BIRTHDAY


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Loading...