I made this widget at MyFlashFetish.com.

MYSELF

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
nama saya fara,saya sekolah kat smk kota kemuning,sekarang saya belajar kat ktim melaka....

pengunjung blog

BUAT SEMUA GURU2 SMK KOTA KEMUNING DAN PENSYARAH FPI KUIM

Monday, March 30, 2009

PROGRAM PEMBENTUKAN SAHSIAH DIRI MUSLIM 2009





Assalamualaikum.....dah lama x tulis ni....minggu lepas baru wat program kat SMK Kota Kemuning Shah Alam...tu sekolah i....ni nak citer sikitlah perjalanan program....hari jumaat patut gerak kul 8 tapi disebkan kelewatan oleh pemandu bas kami gerak pukul 11.00...sampai kat skolah kul 1.30,siswa n ustz che rimi pun pergilah masjid untuk sembahyang jumaat...kul 2.30 pendaftaran start,alhamdullillah 83 orang peserta menyertai program dpsm 2 ni...so fara sebagai pengarah program merangkap ketua fasi telah memulakan ice breaking,tapi x seronok sikit,dak2 ni kurang bagi kerjasama...ni gambar masa ice-breaking..and then diorang pun bersama kumpulan masing2 untuk sesi suai kenal...mlm tu lps makan ada ldk 1,ldk 1 habis kul 11.30 mlm,lps tu fara suruh diorang masuk tidur,sebab perancangan awal nak wat night walk dlm kul 12.30,tapi.............mcm2 jadi,peserta lelaki main gurau2 sampai gaduh,apalagi aku pun naik angin kenalah dak2 tu.pergh tension giler malam tu,lps dak2 ni kena marah kitorang terus wat night walk,time aktiviti ada 3,4 orang yg nangis tau takut,habis dalam kul 4.00 suruh diorang masuk tidur,x leh tidur gak dak2 ni last2 diorang makan biskut dgn aku kat dewan,time tu jumpa pulak rokok,aku tanya sapa yg ada rokok better bagi kat kak fara,sebaik diorang kasi,3 kotak rokok ar aku amik...ari sabtu lak,lps riadah ada ldk 2 n 3 best gak ar....time ldk 3 tu mmg meriah lah...lps tu ada ceramah oleh dekan fakulti aku yang memang sporting giler...tapi kesian ar kat ustaz dak2 ni kuat main..lps tu tdr pulak...adui...tp thanks ar ustaz sebab sudi gak nak bagi ceramah kalau separuh orang dah lari dah...heheh...lps mkn n solat zohor...fara tunjukkan slide tentang,kezaliman manusia,sakaratul maut,,,nampak ar dak2 ni sayup n takut...lps solat asar ada ldk 4 iaitu menaiki rakit...mlm tu kitorang wat malam penghayatan...ok ar....dak2 pun ada yg nangis...yg penting bkn diorang nangis tapi hayati.......hari ahad lak kitorang wat explorace....last sekali wat majlis penutup,ini serba ringkas ar mcm2 lagi sebenarnya..penat nak tulis je..lps majlis penutup wat majlis perpisahan time ni ramai giler nangis....kesian lak nak tinggalkan adik2 ni......
FIRST sekali nak ucap beribu2 ucapan tahniah dan timer kasih kepada rakan dpsm yang terlibat dalam program ni korang mmg best,cool... tak lupa gak kat ustaz che rimi sbb sanggup bersama2 kitorang dalam 3 ari untuk menjayakan program ni.....tq sbb banyak bagi kitorang nasihat,semangat..ustaz mmg best ar...x tahu nk ckm macam mane.
kat ustaz rahisam tq banyak2 sbb ustaz sanggup dtg dari jauh semata-mata nak menjayakan program kami ini.....BUAT USTZ CHE RIMI,USTAZ RAHISAM N KWN-KWN fara nak minta maaf byk kalau ada yang terkurang...jgn serik nak wat kem lagi eh.....tq sebab banyak support n bantu fara dalam misi untuk menjayakan PROGRAM PEMBENTUKAN SAHSIAH DIRI MUSLIM....DAN AKHIR SEKALI....semoga apa yg kita wat ini mendapat keberkatan dari allah s.w.t.....insyaallah.amin...

No comments:

Post a Comment

My Blog List

MY BIRTHDAY


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Loading...